DEMANTI TUŽILAŠTVA BiH: Predmet je prije skoro godinu dana ustupljen Tužilaštvu Brčko distrikta

Tužilaštvo BiH uputilo je demanti portalu "Slobodna Bosna" na tekst pod naslovom "AVDO AVDIĆ RAZOTKRIVA NOVI SKANDAL GLAVNE TUŽITELJICE BiH: Gordana Tadić zataškala kriminal i milionske prevare Janšinih saradnika u BiH"

  • Društvo

  • 22. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 0

"U cilju točnog informiranja i zaštite integriteta institucije, informiramo javnost da je navedeni predmet dana 30. 01. 2020. godine, dakle prije skoro godinu dana, ustupljen Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH, koje je neovisno i samostalno u svom radu.

Iznošenjem zlonamjernih konstrukcija i neistina nastoji se nanijeti šteta Tužiteljstvu BiH.

Tužiteljstvo BiH također informira javnost da je zbog nedavne objave određenih dokumenata označenih oznakom tajnosti iz ovog predmeta, koncem prošle godine formiralo predmet u kojem će se izvršiti provjere", stoji u demantiju Tužilaštva BiH.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...