POVRATAK ZIME, STIŽE NOVI SNIJEG: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

Glavnina padavina na području Hercegovine, zapada i jugozapada Bosne. U ostalim područjima slabija kiša. Na vrhovima planinama će padati i snijeg. Vjetar umjerene jačine, s jakim udarima, južnog smjera. U jutarnjim satima lokalno se očekuju i olujni udari juga. Temperatura zraka većinom između 7 i 14°C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme s kišom, na planinama sa snijegom. U noći na ponedjeljak i u nizinama kratkotrajno može padati snijeg. U poslijepodnevnim i večernjim satima vjetar mijenja smjer na zapad i sjeverozapad. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 7°C, a dnevna između 6 i 11°C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Nove padavine se očekuju u drugoj polovini dana. U višim područjima snijeg. U nizinama se očekuje kiša ili susnježica. Vjetar u jutarnjim satima mijenja smjer na jugo, a poslije podne ponovo na sjever. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0°C, a dnevna između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 9°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...