KORONA KOSI SVE REDOM: Od posljedica zaraze koronavirusom preminuo Predrag Matić

Mariću je koronavirus potvrđen 28. decembra, a do 8. januara bio je na respiratoru.

  • Regija

  • 25. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 0

Načelnik Sektora za vanredne situacije i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Srbije Predrag Marić, preminuo je od koronavirusa, prenosi RTS.

Mariću je koronavirus potvrđen 28. decembra, a do 8. januara bio je na respiratoru.

Marić je karijeru u MUP-u Republike Srbije započeo 1990. godine u Upravi za protivpožarnu i preventivno-tehničku zaštitu.

U julu 2006. godine raspoređen je na radno mjesto savjetnika ministra unutrašnjih poslova, da bi u maju 2007. bio imenovan za pomoćnika ministra unutrašnjih poslova i načelnika Sektora za vanredne situacije Republike Srbije. Na tom mjestu je ostao sve do sad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...