OVAKVI PRAMENOVI SU APSOLUTNI HIT 2021. GODINE: Sve žene žele baš ovakvu frizuru (FOTO)

Ovaj neobičan trend podrazumijeva da se zadrži prirodna boja kose, a svjetliji pramenovi izvuku se samo uz lice.

  • Žena

  • 25. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 0

Sve više žena odlazi kod frizera sa željom da dobije baš ovakvu frizuru

Kada se ovaj trend pojavio početkom prošle godine, izazvao je podijeljeno mišljenje. Dok se nekim ženama jako dopao, bilo je i onih kojima ni najmanje nije bio simpatičan. Međutim, godinu dana kasnije, gotovo sve žene žele ovakvu frizuru. Pogađate, govorimo o pramenovima koji uokviruju lice.

Ovaj neobičan trend podrazumijeva da se zadrži prirodna boja kose, a svjetliji pramenovi izvuku se samo uz lice. Mnoge poznate dame već su prošetale ovaj trend i čini se da svakim danom postaje sve popularniji, piše "Hayat".

Ovo je dobra opcija za one žene koje žele promjenu, ali ne žele da prave drastičnu razliku i kosu uništavaju blajhanjem ili farbanjem. Evo kako to izgleda:

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...