NE KREĆITE NA PUT BEZ OVIH INFORMACIJA: BIHAMK izdao saopćenje o blokadama saobraćaja zbog novog snijega

Zbog novih snježnih padavina, trenutno je obustavljen saobraćaj za teretna vozila sa prikolicom i šlepere na putnim pravcima: Cazin - Skokovi - Velika Kladuša, Ripač - Gorjevac i Ključ - Bosanski Petrovac, saopćeno je ovog popodneva iz BIHAMK-a.

  • Vijesti

  • 25. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 0

Kako je navedeno u saopćenju, ugaženog snijega na kolovozu ima i na ostalim dionicama u višim predjelima zapadne i jugozapadne Bosne.

”Izdvajamo putne pravce: Kupres - Šuica - Livno, Prisika - Tomislavgrad, Posušje - Jablanica i Livno - Glamoč - Mrkonjić-Grad”, saopćeno je.

Sutra u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u Hercegovini veći dio dana malo do umjereno oblačno i sunčano. Tokom dana, slab snijeg se očekuje u centralnim i istočnim područjima Bosne. Do kraja dana, postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Vjetar slab do umjeren sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu od 0 do 4, a najviša dnevna od -3 do 3, na jugu od 3 do 6 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...