MIRKO ŠAROVIĆ OTKRIO KARTE: SDS sprema rušenje Vlade Republike Srpske, u igru se vraća i Nebojša Vukanović

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović govorio je o najnovijim planovima te stranke, ali i o unutarstranačkim problemima.

  • Politika

  • 26. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 0

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović otkrio je u razgovoru za N1 televiziju kako ta stranka planira rušenje Vlade Republike Srpske.

Šarović je kazao kako na sastanak SDS-a i PDP-a nije pozvao poslanika njegove stranke Nebojšu Vukanovića zbog toga što to nije bio sastnak na kojem se dogovaralo rušenje Vlade tog bh. entiteta.

No, Šarović je potvrdio i kako SDS planira srušiti aktuelni saziv Vlade Republike Srpske te kako će uskoro na sastanak na kojem će se dogovarati način za smjenu Vlade RS-a, biti pozvan i poslanik SDS-a Nebojša Vukanović, koji je nedavno izrazio nezadovoljstvo, jer nije bio pozvan na sastanak SDA i PDP-a u Banjoj Luci.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...