IBRA JE UDARIO ISPOD POJASA: Evo zašto je Ibrahimović rekao Lukakuu riječ koja ga je potpuno razbjesnila i izazvala haos na terenu (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku imali su žestok sukob na terenu u derbiju između Milana i Intera, odigranom jučer na San Siru.

  • Sport

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Palo je dosta teških riječi, a Ibrahimović je dobacio Belgijancu da 'ide raditi ona svoja vudu s*anja'. Lukaku je zbog toga poludio i želio je da se obračuna sa Zlatanom.

 

Zaista je iteresantno da se Zlatan sjeća vudu detalja koji je u januaru 2018. godine u javnost iznio većinski vlasnik Evertona Ferhad Moshiri.

On je saopštio da je Lukaku u ljeto 2017. godine odbio novi ugovor od Evertona zbog vudu poruke koju je dobio.

"Ponudili smo mu bolji ugovor nego Chelsea, njegov agent je došao da se ugovor završi, sve je bilo spremno, a zatim je Romelu pozvao majku. Zatim je rekao da je bio na hodočašću u Africi ili negdje drugo, da je imao vudu sesiju i da mu je prenesena poruka da mora ići u Chelsea", rekao je tada Moshiri.

Međutim, Lukaku je opovrgao ovu priču. Odbio je i Chelsea, završio je u Manchester Unitedu i zaprijetio je tužbom Moshiriju za ove izjave.

"Romeluova odluka nema nikakve veze s vudu magijom. On je kršćanin i nema nikakve veze s takvim vjerovanjima. To nije dio njegovog života i vjerovanja. Jednostavno, nije imao povjerenja u projekt gospodina Moshirija. Zato nije želio potpisati nikakav ugovor, želio je napraviti novi korak u karijeri. Vidjet ćemo hoćemo li pokrenuti sudski postupak", saopšteno je tada iz Lukakuovog tima.

Ibrahimović je znao za ovu situaciju i odlučio je isprovocirati Lukakua na taj način.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...