STANIVUKOVIĆ UVEO ZABRANE U GRADSKOJ UPRAVI: Pravila se moraju poštovati, slijedi stroga kontrola i...

Zabrane iz kabineta novoizabranog gradonačelnika Banje Luke potpisao je šef kabineta Vladimir Grujić.

  • Društvo

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Iz kabineta gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića poručili su zaposlenima da je zabranjeno pušenje duhanskih proizvoda i konzumacija hrane u Gradskoj upravi.

U pisanom upozorenju koje je potpisao šef kabineta Vladimir Grujić, navodi se da su stranke koje su dolazile u Gradsku upravu, imale primjedbe upravo po ta dva osnova.

Posebno se radnici upozoravaju na prigovore koji su se odnosili na, kako navodi šef Stanivukovićevog kabineta, „konzumaciju hrane jačeg mirisa od strane radnika u radnim prostorijama“.

- Ovim putem skrećemo pažnju i na potrebu da se prilikom konzumacije hrane vodi računa o slici i utisku stranaka o radu gradske administracije i održavanju visokog nivoa profesionalnosti i odgovornosti u odnosu radnika prema radnom mjestu i samim strankama - navodi se u odluci koju je potpisao Grujić.

Podsjeća na zakonsku zabranu pušenja u administrativnim ustanovama, ali da postoji i sigurnosni rizik u vidu pojave požara, piše "Oslobođenje".

Grujić najavljuje da u narednom periodu slijedi kontrola koliko zaposleni u Gradskoj upravi poštuju propise i njegovo upozorenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...