MORSKI TRUMP: Ova ajkula je privukla pažnju zbog velike sličnosti s bivšim američkim predsjednikom

Podvodni fotograf i videograf Tanner Mansell (27) iz Jupitera na Floridi uhvatio je sliku devet metara dugog vodenog psa sa zapanjujućom sličnošću s bivšim predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom.

  • Šareni svijet

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Nevjerovatna fotografija prikazuje morskog psa iz bočnog ugla, tik ispod površine vode.

Morski grabežljivac ima otvorena usta, pokazujući redove zuba oštrih poput britva.

Dio popularnosti slike dolazi i iz zapanjujuće sličnosti morskog psa s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Naravno, društvene mreže uskoro su bile prepune komentara: "Želim se unaprijed ispričati morskom psu, ali on izgleda kao Trump."

Tanner je rekao da je šokiran komentarima ljudi na društvenim mrežama te da nije primijetio sličnost s Trumpom kad je prvotno snimio fotografiju.

This image of a nine-ft lemon shark, taken by underwater photographer Tanner Mansell, 27, from Jupiter, Florida, has drawn comparisons to former president Donald Trump

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...