TARIK JE OSTAO U ČUDU: Takmičar u „Milijunašu“ zapeo na pitanju o američkom predsjedniku Bidenu, da mu nije bilo pomoći „znalca“….

U novoj epizodi HRT-ovog kviza "Tko želi biti milijunaš?" prekoputa voditelja Tarika Filipovića sjeo je Stjepan Stipetić.

  • Show

  • 29. Jan. 2021  29. Jan. 2021

  • 0

Zaposlenik zagrebačkog FER-a zatražio je džokera "zovi" na pitanje o Freddieju Mercuryju.

24sata

Foto: HRT

- U bijeloj potkošulji - rekao je džoker osiguravši mu 8.000 kuna.

Potom je zapeo na pitanju o američkom predsjedniku Bidenu.

24sata

Foto: HRT

Naime, trebao je znati ili pogoditi je li američku saveznu državu Delaware, Connecticut, Rhode Island ili Vermont Joe Biden 36 godina zastupao u Senatu. Stjepan je odlučio zatražiti pomoć znalaca. Svi su se javili, a odabrani Bruno Robert Kirinić s odgovorom Delaware osigurao mu je 32.000 kuna, kao i nastup u sljedećoj emisiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...