NAKON IZJAŠNJAVANJA O KRIVICI, OGLASILA SE ADVOKATICA VASVIJA VIDOVIĆ: "Jedan ovakav slučaj je očito nekome potreban..." (FOTO; VIDEO)

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić, ministrica finansija Jelka Milićević, suspendovani direktor FUCZ-a Fahrudin Solak te vlasnik "Srebrene maline" Fikret Hodžić izjavili su da se ne osjećaju krivim u predmetu "Respiratori". 

  • Vijesti

  • 29. Jan. 2021  29. Jan. 2021

  • 1

U skladu s takvim njihovim izjašnjenjem, predmet će biti dostavljen Vijeću Suda BiH, pred kojim će se voditi sudski proces. 

Nakon održanog ročišta, medijima je izjavu dala Novalićeva braniteljica, advokatica Vasvija Vidović, koja je kazala kako se u našoj zemlji očito želi napraviti slučaj "Sanader" te da se unaprijed stvorila predodžba o krivici.

"Jedan ovakav slučaj je očito nekome potreban", kazala je Vidović te navela kako se Tužilaštvo miješalo i onemogućavalo proces instaliranja uvezenih respiratora.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...