SLAVNI BRITANSKI PJEVAČ ZAPREPASTIO FANOVE: Objavio je omot gramofonske ploče srbijanske pjevačice Savete Jovanović i izazvao LAVINU KOMENTARA (FOTO)

Slavni britanski pjevač rok grupe "Whitesnake" David Coverdale objavio je danas na svom Twitter profilu poznati omot gramofonske ploče jugoslavenske i srbijanske pjevačice Savete Jovanović uz komentar „Oh... hello...“.

  • Zabava

  • 29. Jan. 2021  29. Jan. 2021

  • 0

Omot gramofonske ploče Savete Jovanović već dugo izaziva pažnju u regionu, prevashodno među mlađom populacijom koja se sa dozom sarkazma „iščuđava“ nad prošlim vremenom.

Naravno, u prvi plan padaju „dlakave noge“, pa su tako srbijanski mediji već pisali kako su „Savetine dlakave noge zgrozile svijet“.

Kada je ova fotografija došla do slavnog britanskog pjevača, on se nije libio da to podijeli sa svojim pratiocima na twitteru.

Uslijedio je čitav niz komentara na Coverdaleovu objavu, a neki od njih su i "ne sudi knjizi po koricama" i "pozdrav iz Srbije".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...