NENAD ČANAK NAPUSTIO EMISIJU: "Otkud ovaj čovjek ovdje? Mene je ova gadarija ispunila užasom..." (VIDEO)

"Mene je ova gadarija ispunila užasom toliko da uopšte neću da komentarišem, neka o tome govori sud i to me već ispunjava gnjevom, a ove ličnosti kakve imate, podsjećaju me na devedesete", rekao Čanak u programu uživo. "Evo vam te ličnosti! Hvala, ja u ovome neću da učestvujem… Hvala i toliko od mene" – rekao je Čanak, nakon čega je ustao i napustio studio.

  • Regija

  • 29. Jan. 2021  29. Jan. 2021

  • 4

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak jutros je napustio studio TV Happy jer nije želio da učestvuje u razgovoru sa Dragoslavom Bokanom iz Instituta za nacionalnu strategiju Srbije.

Tema razgovora, između ostalog, bila je i slučaj koji je potresao Srbiju – škola glume Mike Aleksića i užasne ispovijesti koje ovih dana iznose njegove žrtve na čelu sa glumicom Milenom Radulović.Bokan se u gostovanje uključio preko Skajpa, ali Čanak ni na koji način nije želio da ima kontakt sa njim, prenosi Blic.- Otkud ovaj čovjek ovde? – upitao je Čanak.Kako je naveo, nije mu rečeno da će “razmjenjivati misli, da smo mi neke strane u svemu tome, rekli ste da ćemo pričati o raznim temama…”.

– Mene je ova gadarija ispunila užasom toliko da uopšte neću da komentarišem, neka o tome govori sud i to me već ispunjava gnjevom, a ove ličnosti kakve imate podsjećaju me na devedesete – rekao Čanak u živom programu.Dalje je nastavio:- Evo vam te ličnosti! Hvala, ja u ovome neću da učestvujem… Hvala i toliko od mene – rekao je Čanak, nakon čega je ustao i napustio studio.

Bokan je, inače, i juče, samo na TV Prva, govorio o slučaju Mike Aleksića i škole glume, pokazavši, zajedno sa Jelenom Tinskom, jedno tužno i žalosno lice Srbije koje omalovažava žrtve i minimizira njihovu patnju, piše Blic.

Govorio je o tome da je i njegova kćerka takođe išla kod Mike i da “ima fantasično iskustvo”, jer “one što su uvrede, ona je to shvatala na dječiji način”.

Takođe, dodao je i da je njemu nepojmljivo da žrtva silovanja pravi seriju i piše scenario, što je nazvao – perverznim?!

– Ako je ona pod traumom, ako joj je teško da svjedoči, ako plače, jeca, ne želi toga da se sjeća, a sad pravi seriju. To je perverzno – rekao je Bokan, urkos tome što glumica Milena Radulović nikada nije izjavila da će da pravi seriju o užasu koji je doživjela.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...