ODUŠEVIT ĆETE SE: Ella Dvornik u haljini koja vizuelno sužava struk, a može se nositi poput balonera

Nedavno je na Instagramu podijelila i jedno upečatljivo izdanje kojim je dominirala haljina nalik na baloner.

  • Žena

  • 01. Feb. 2021  01. Feb. 2021

  • 0

Ella Dvornik-Pearce uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama, a rado ih dijeli na svojim društvenim mrežama. Nedavno je na Instagramu podijelila i jedno upečatljivo izdanje kojim je dominirala haljina nalik na baloner.

Riječ je o strukiranoj haljini-košulji brenda "Ghospell", koja je napravljena od mješavine pamuka i najlona, a koja svojom bojom i teksturom neodoljivo podsjeća na balonere.

Taj dojam dodatno je potcrtan činjenicom da ju je hrvatska influenserica nosila na crne hlače i bež dolčevitu, piše Zadovoljna.hr.

Ella Dvornik-Pearce uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama

Zbog naglašenog A-kroja i nabranih predimenzioniranih rukava, model vizuelno smanjuje struk. Ella ga je dodatno istaknula crnom mini torbicom koja se nosi oko struka.

Haljina-košulja Ghospell koja podjeća na baloner, 695 kn - 1Haljina-košulja Ghospell, 695 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izdanje je dopunila kožnatim "Valentinovim" čizmicama, dok je pogled zaklonila sunčanim naočalama mačkastog okvira.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...