GOSPODIN „LEGITIMNI“ NESTAO U 60 SEKUNDI: Pogledajte kako je zastupnica u Saboru Hrvatske do kraja razotkrila lik i djelo Dragana Čovića (VIDEO)

Zastupnica koalicije Možemo! u Saboru Republike Hrvatske Sandra Benčić dobra je poznavateljica prilika i u Bosni i Hercegovini.

  • Politika

  • 03. Feb. 2021  03. Feb. 2021

  • 9

Tome svjedoči i njezino izlaganje u Saboru Hrvatske, kada je progovorila o liku i djelu predsjednika HDZ-a BiH i HNS-a Dragana Čovića.

„Meni je nevjerojatno da je HDZ za svoje lice u BiH uzeo upravo Dragana Čovića, čovjeka opterećenog ratnim profiterstvom, postratnim korupcijskim aferama i čovjeka koji je kroz sve to gomilao osobno bogatstvo i ne srami ga se pokazivati. Zapravo, rekli bismo autentičan predstavnik HDZ-ove politike, jer je jedan od prvaka u broju sudskih procesa koji su se protiv njega vodili: bilo mu je suđeno, bio je i hapšen, čak su nestajali i fajlovi o njegovom slučaju na putu od Suda BiH prema Kantonalnom sudu u Sarajevu, ali nikada i osuđen“, kazala je Benčić za saborskom govornicom.

„Slobodna Bosna“ donosi integralo obraćanje Sandre Benčić pred hrvatskom javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...