NAKON INZKOVOG ZAHTJEVA, MEKTIĆ NAJAVIO RASPLET: „Zašto da sad svi tonemo s Dodikom? Njega TREBA OTJERATI i započeti novu politiku!“

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Politika

  • 04. Feb. 2021  04. Feb. 2021

  • 1

Potez visokog prestavnika u Bosni i Hercegovini Valentina Inzka, u kojem daje rok vlastima u bh. entitetu Republika Srpska da ukinu benefite presuđenim ratnim zločincima, izazvao je politički potres u Republici Srpskoj.

Jedan od rijetkih političara koji nije stao uz Dodika ponovo je bio član SDS-a Dragan Mektić.

Bivši ministar sigurnosti BiH oglasio se na Twitteru jasnom porukom:

„Sad trebamo biti jedinstveni kad je Dodik otišao predaleko. Jedinstveni smo trebali biti kad su počinjali ovi pritisci. Ali tad nas Dodik nije je**vao ni za šta. Zašto da sada tonemo svi sa njim? Nega treba otjerati i započeti novu politiku“, poručio je Mektić.

Mektić je žestoko odgovorio i SNSD-ovom Igoru Žuniću:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...