NA NOGAMA SU JENNIFER LOPEZ: Ove gležnjače za nekoliko sedmica zavladat će i našim ulicama

Latino diva za izlazak je odabrala jednu (po njezinim standardima) ležernu kombinaciju.

  • Žena

  • 04. Feb. 2021  04. Feb. 2021

  • 0

Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez svaki slobodan trenutak iskoriste za romantični izlazak udvoje. Tako se par uputio na ručak u poznati restoran "Bellini" u Miamiju.

Iako Jennifer jako pazi na svoju prehranu i, prema vlastitom priznanju, odriče se mnogih gastronomskih zadovoljstava, ipak se odlučila prepustiti uživanju u italijanskim specijalitetima po kojima je taj restoran poznat.

Latino diva za izlazak je odabrala jednu (po njezinim standardima) ležernu kombinaciju. Dolčevitu smeđe boje kombinirala je s podrezanim trapericama, toplim vunenim kaputom i velikom elegantnom crnom torbom.

Jennifer Lopez i Alex RodriguezJennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Profimedia)

Na nogama je imala gležnjače u kaubojskom stilu. Upravo su njih mnogi modni magazini, među njima i "Vogue", već najavili kao jedan od najpopularnijih modela gležnjača za predstojeću proljetnu sezonu, piše Zadovoljna.hr.

"Kaubojke" su popularne i kod nas, a domaće ljubiteljice mode posebno ih vole kombinirati s lepršavim haljinama midi kroja. Nema sumnje da će ih i ovo proljeće izvaditi iz ormara pa će one opet zavladati našim ulicama.

Jennifer LopezJennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...