TAMAN KAD SE MISLILO DA NE MOŽE GORE: Hoće li Koeman zadati novi udarac Miralemu Pjaniću!?

Miralem Pjanić ponovo je u nemilosti trenera Barcelone Ronalda Koemana.

  • Sport

  • 06. Feb. 2021  06. Feb. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački veznjak očigledno nije u ozbiljnim planovima nizozemskog stručnjaka, a "Diario Sport" tvrdi da bi Pjanić mogao s klupe početi i nedjeljni meč protiv Betisa.

Šansu bi od prve minute mogao dobiti mladi Riqui Puig. On bi trebao zamijeniti nekog od trija Sergio Busquets - Frenkie de Jong - Pedri ako Koeman odluči da nekog od njih odmori za meč polufinala Kupa kralja protiv Seville.

Pretpostavlja se da bi Busquets mogao odmoriti. De Jong bi se povukao na njegovu poziciju, a ispred njega bi igrali Pedri i Puig.

Miralem Pjanić bi po tome ponovo čekao šansu s klupe, ali postoji opcija u kojoj bi i Pjanić zaigrao.

To bi se desilo ako bi Koeman odlučio odmoriti i Pedrija, ali male su šanse da će baš dvojica iz veznog reda odmarati i vjerovatno će bh. fudbaler svoju šansu ponovo čekati s klupe.

Meč između Betisa i Barcelone igra se u nedjelju od 21 sat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...