ZAKUHALO SE ZBOG „USTAŠKOG ZLOČINCA“: Nakon teških optužbi iz SNSD-a, oglasio se Nebojša Vukanović

Narodni poslanik Nebojša Vukanović tvrdi da gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića nije uporedio sa ustaškim ekstremistom istog imena i prezimena.

  • Politika

  • 07. Feb. 2021  

  • 2

Vukanović navodi da je u tekstu napisao da gradonačelnika Trebinja oslovljava kao Mirko dr Ćurić, te da ga je, kako kaže, jasno razdvojio od Mirka Ćurića, ustaškog emigranta iz Gruda koji je ubijen u Munchenu 1969. godine od strane UDBA-e i koji je imao isto ime i prezime kao gradonačelnik Trebinja.

Reagujući na jučerašnja saopštenja Gradskog odbora SNSD-a Trebinje i gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, Vukanović smatra da nije bilo nikakvog osnova i povoda za reagovanje na njegov tekst i da je riječ o, kako kaže, spinu.

Gradski odbor SNSD-a Trebinje najoštrije je jučer osudio “skandalozni i maliciozni pokušaj narodnog poslanika Nebojše Vukanovića da objavom teksta ‘Mirko Ćurić, ustaški emigrant!?’ poistovjeti gradonačelnika Trebinja sa ustaškim ekstremistom”.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da je šokiran “bezobrazlukom i načinom političke borbe koju vodi narodni poslanik Nebojša Vukanović i u svom beznađu blati pojedince i srpske porodice poredeći ih sa zloglasnim ustaškim zločincima”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...