POLICIJA ISTRAŽUJE OTMICU U OVOM BH. GRADU: Ubacili ga u gepek, odvezli i pretukli, a onda ostavili...?

Tri osobe, od kojih je jedna maloljetna, prema policijskim saznanjima, otele su jednu osobu...

  • Hronika

  • 08. Feb. 2021  08. Feb. 2021

  • 0

Policijska stanica Bileća radi na dokumentovanju krivičnog djela protupravno lišenje slobode, saopćeno je iz PU Trebinje.

Prema saopćenju ove policijske uprave, policijski službenici došli su do operativnih saznanja da su Ž. V., M. Z. i jedno maloljetno lice protupravno lišili slobode jednu osobu. 

Oni su žrtvu stavili u prtljažnik putničkog automobila, odvezli ga na određenu lokaciju, zadali mu više udaraca po glavi i tijelu usljed čega je zadobio tjelesne povrede, nakon čega su ga ostavili u blizini Bileće.

- O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju - naveli su iz policije.   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...