INZKO, UMJESTO U BANJU LUKU, OTIŠAO U DODIKOVE LAKTAŠE: Sa Mijatovićem popio kafu, fotografisao se i...

Razgovarali su i o izboru gradonačelnika Mostara te izboru predsjednika i potpredsjednika Federacije BiH.

  • Vijesti

  • 09. Feb. 2021  09. Feb. 2021

  • 2

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko danas se sastao sa potpredsjednikom SDP-a Vojinom Mijatovićem u Laktašima, nakon čega su napravili i fotografiju ispred table s nazivom ove općine. Inzko je, kako saznajemo, na putu izdvojio vrijeme za susret s Mijatovićem kako bi razgovarali o aktuelnim temama u BiH i regionu, a posebno o pismu koje je Inzko nedavno uputio rukovodstvu Narodne skupštine RS-a u vezi sa zahtjevom o oduzimanju odlikovanja ratnim zločincima.

Razgovarali su i o izboru gradonačelnika Mostara te izboru predsjednika i potpredsjednika Federacije BiH.

Nakon sastanka su odlučili napraviti fotografiju u mjestu gdje živi predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Iako je pozvan da prisustvuje današnjoj sjednici Narodne skupštine RS-a, na kojoj će i on biti jedna od tačaka dnevnog reda, Inzko se ipak neće zaputiti u Banju Luku, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...