INZKO SE SLIKAO U LAKTAŠIMA, DODIKOV POTRČKO PRVI PROKOMENTARISAO: „Prešao je s uvreda na rijaliti, pitam se šta je sljedeće…” (FOTO)

Narodni poslanik SNSD-a Srđan Mazalica oglasio se na Twitteru.

  • Mini market

  • 09. Feb. 2021  09. Feb. 2021

  • 0

Nakon što je potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović objavio fotografiju na kojoj se zajedno s visokim predstavnikom u BiH Valentinom Inzkom slikao pored table na ulazu u Laktaše, uslijedile su reakcije na društvenim mrežama, uglavnom uz komentare da se radi o provokaciji visokog predstavnika.

Narodni poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a napisao je na svom Twitter nalogu uz fotografiju da je Inzko prešao s uvreda na rijaliti.

- Visoki predstavnik se slika kraj table s nazivom opštine. Očigledno je prešao s uvreda na rijaliti. Pitam se šta je sljedeće, paraglajding ili bandži skokovi? – napisao je Mazalica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...