POPULARNI HRVATSKI GLUMAC OGORČEN PREDSJEDNIKOM DRŽAVE: „Žao mi je što sam zaokružio njegovo ime“

Glumac se osvrnuo i na posljednje izjave predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića (54), koji je, komentirajući zlostavljanja glumica, rekao: "Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati."

  • Kultura

  • 10. Feb. 2021  10. Feb. 2021

  • 1

Glumac Slavko Sobin (36) u intervjuu za N1 komentirao je posljednje istupe glumica, ali i drugih žena o seksualnom zlostavljanju. Govori kako je sve krenulo s Akademijom, ali je brzo odjeknulo i u drugim sektorima.

- Mislim da nijedan muškarac ne može zamisliti kroz što ona prolazi. Nekim stvarima se očito staje na kraj i očito su se stvari pokrenule - rekao je Sobin za N1. Dodao je kako bi se možda trebao prolaziti neki kurs o tome kako se ponašati u radnom odnosu.

Glumac se osvrnuo i na posljednje izjave predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića (54), koji je, komentirajući zlostavljanja glumica, rekao: "Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati."

- Jako, jako sam požalio što sam zaokružio njegovo ime na izborima i strašno sam razočaran. To je strašno, ta retorika, da tako govori jedna osoba koja bi trebala biti primjer - objasnio je Slavko za N1.

Osvrnuo se glumac i na trenutnu situaciju sa pandemijom koronavirusa. Tvrdi kako nije previše utjecala na njegov posao, ali smanjio je kontakte. 

- Cijepit ću se kad dođe red na mene. Cijepio bih se da mogu imati normalan kontakt s ljudima oko mene koji su rizična skupina, to mi je dovoljan razlog. Žao mi je što se danas lažne vijesti puno brže prenose nego istina - rekao je Sobin. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...