BEOGRADSKI TABLOIDI OTKRIVAJU: Među žrtvama Veljka Belivuka je i fitness instruktor nekadašnje Džumhurove djevojke Dejane, koja je živjela s vođom "škaljaraca"

Iako se na početku istrage Belivukova grupa sumnjičila za tri ubistva, lista žrtava se svakim danom dopunjava novim saznanjima.

  • Mini market

  • 10. Feb. 2021  10. Feb. 2021

  • 0

Policijska istraga u Srbiji o zločinima kriminalne grupe na čijem je čelu bio uhapšeni Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, svakodnevno otkriva nove zastrašujuće činjenice i nova zlodjela ovih surovih mafijaša.

Iako se na početku istrage Belivukova grupa sumnjičila za tri ubistva, lista žrtava se svakim danom dopunjava novim saznanjima.

Najnovija žrtva koju je službeno navela policija bio je Jovo Kecman (52), beogradski instruktor fitnessa. On je nestao u septembru prošle godine u mjestu Mali Mokri Lug u blizini Beograda.

Uz nestanak Kecmana, beogradski tabloidi spominju i osobu koja je neko vrijeme bila vrlo poznata javnosti u našoj zemlji. Riječ je o Dejani Živković, manekenki koja je prije četiri-pet godina bila djevojka i stalna pratilja na turnirima Damira Džumhura, najboljeg bh. tenisera. Nestali Jovo Kecman bio je fitness instruktor ove manekenke. "Dejana je vježbala kod Kecmana u teretani, o čemu svjedoče i videosnimci na društvenim mrežama u kojima ga ona naziva najboljim trenerom", navodi "Kurir".

Ovaj tabloid podsjeća da je nekadašnja Džumhurova djevojka bila i "bivša nevjenčana supruga Jovana Vukovića, bivšeg vođe 'škaljarskog klana'". Vuković je uhapšen 2018. godine u Turskoj, gdje je bio na odmoru upravo s Dejanom Živković. Tokom njegovog pritvora u Beogradu, ona ga je redovno posjećivala i donosila mu ručak. Osuđen je na 15 mjeseci zatvora zbog falsificiranja pasoša, nakon čega se preselio u Crnu Goru. U međuvremenu je raskinuo vezu s Dejanom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...