OD GLAVE DO PETE: Prva dama Francuske ovom je brendu vjerna, pogledajte je u gležnjačama s netipičnom potpeticom

Ako se slučajno i odluči za neki drugi brend, tu je uvijek barem neki dodatak sa potpisom Vuittona, poput torbe, nakita ili obuće.

  • Žena

  • 10. Feb. 2021  10. Feb. 2021

  • 1

Francuska prva dama pripada grupi žena koje su vjerne jednom modnom brendu. Tokom javnih pojavljivanja Brigitte Macron u većini slučajeva odjevena je u komade modne kuće Louis Vuitton od glave do pete.

Ako se slučajno i odluči za neki drugi brend, tu je uvijek barem neki dodatak s potpisom Vuittona, poput torbe, nakita ili obuće, piše Zadovoljna.hr.

Brigitte Macron u gležnjačama modne kuće Louis VuittonBrigitte Macron u gležnjačama modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Njihove gležnjače nosila je i tokom posljednjeg javnog pojavljivanja na jednom događaju u Parizu. Odabrala je naoko klasičan model u crnoj boji, koji ipak ima jedan netipičan element.

Čizme modne kuće Louis Vuitton s efektnom potpeticomČizme modne kuće Louis Vuitton s efektnom potpeticom (Foto: Getty Images)

U pitanju je potpetica zanimljivog oblika, koja je već sezonama dio njihovih kolekcija, baš kao i još jedna potpetica u obliku njihovog slavnog monograma.

Gležnjače modne kuće Louis VuittonGležnjače modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Kada je u pitanju oblik, većina dama ipak preferira klasične potpetice, ali sve je više onih koje uživaju u eksperimentiranju s ovakvim netipičnim varijantama, kojih je sve više i u ponudi komercijalnih modnih brendova.

 Gležnjače modne kuće Louis VuittonGležnjače modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...