HAOS U NSRS: Teške riječi i uvrede pljušte između šefova SNSD-a i SDS-a... (VIDEO)

SDS-ov Miladin Stanić rekao je više puta kolegi iz SNSD-a da laže, da ne zna šta priča te ga pozvao da urade test inteligencije.

  • Politika

  • 10. Feb. 2021  10. Feb. 2021

  • 0

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske razmotrili su sinoć Prijedlog zakona o Gradu Derventa, međutim burna rasprava je nastavljena i danas.

Oprečni stavovi, teške riječi, pa i uvrede, pljuštale su i danas između šefova klubova SNSD-a i SDS-a.

SDS-ov Miladin Stanić rekao je više puta kolegi iz SNSD-a da laže, da ne zna šta priča te ga pozvao da urade test inteligencije.

“Vi najčešće ne znate šta pričate, pričate kontradiktorne stvari. Kažete da smo mi imali koaliciju sa jednom od hrvatskih stranaka i to nije sporno. Vi imate pravo na to, a mi nemamo, jer vi pravite koaliciju sa četiri stranke. O čemu vi pričate, ima li to veze sa predmetima koje ste učili? To je nespojivo i zato vam kažem da ne znate šta pričate ili pričate ono što ne želite. Kažem vam, odbijte mi od plate za svaku laž koju sam slagao”, poručio je iz skupštinske klupe Stanić.

Uslijedio je brz odgovor Igora Žunića, šefa Kluba poslanika SNSD-a, te ga je pozvao da rade test inteligencije.

“Gospodine Staniću, vi kad bi plaćali svoje laži 90% od plate, ne bi bilo dovoljno. Ne bi vam ostalo ništa od plate, već biste morali doplaćivati od te svoje velike imovine”, rekao je Žunić i u daljnjoj raspravi objasnio zbog čega je studirao duže od predviđenog roka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...