DODIK U BIJELJINI: Položio cvijeće na grobove Mićića i Bobara, svratio je i do SNSD-a i...

I Bobar i Mićić bili su u bliskim odnosima sa Miloradom Dodikom.

  • Vijesti

  • 11. Feb. 2021  11. Feb. 2021

  • 1

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik tokom boravka u Bijeljini položio je danas cvijeće na grobove Miće Mićića i Gavrila Bate Bobara.

Mićo Mićić, bivši gradonačelnik Bijeljine, preminuo je 23. decembra 2020. u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjoj Luci od posljedica zaraze koronavirusom, u 65. godini.

Gavrilo Bato Bobar, vlasnik istoimene kompanije i poslanik SNSD-a, preminuo je 30. septembra 2014. u 59. godini.

I Bobar i Mićić bili su u bliskim odnosima sa Miloradom Dodikom.

Dodik je posjetio i Gradski odbor SNSD-a, gdje je razgovarao s članovima svoje stranke, a potom i s članovima SDS-a Semberije i odbornicima skupštinske većine u Bijeljini, koje predvodi SNSD.

(BN)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...