„NEKA NAM JE BOG U POMOĆ“: Predsjednik SDP-a Crne Gore zgranut prvim istupom kontroverzne ministrice Bratić

Ne stišavaju se reakcije na prvi intervju ministrice prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore Vesne Bratić.

  • Regija

  • 12. Feb. 2021  12. Feb. 2021

  • 1

- Više sam noćas naučio o prosvjeti, kulturi, nauci i sportu za dva sata na TV A1 nego za mojih 40 godina - poručio je predsjednik SDP-a Crne Gore Raško Konjević komentarišući intervju ministrice prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore Vesne Bratić.

- 'Dosta toga je ostalo nerečeno', reče uvažena ministarka Bratić. Meni je ovo noćas bilo više nego dovoljno. Neka nam je Bog u pomoć - napisao je Konjević na Twitteru.

Bratić je, između ostalog, u intervjuu rekla da nije žena četnik.

- Sada i ne mogu biti žena četnik, jer četnici više ne postoje. Neki od mojih predaka bili su partizani - rekla je Bratić.

Za nju je i "slavlje" sto godina od smrti kralja Nikole, a kazala je i da, kad poraste, želi da bude Vanja Ćalović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...