O NJIMA BRUJI SRBIJA: Tošić s ljubavnicom u Turskoj, a Karleuša luduje, nije mogla izdržati…

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se mjesecima svim snagama trudi da uvjeri obožavatelje kako između Duška i nje ne postoje nikakvi problemi. 

  • Estrada

  • 12. Feb. 2021  12. Feb. 2021

  • 0

Duško Tošić (35), nogometaš i suprug pjevačice Jelene Karleuše (42), preko ušiju je zaljubljen u influensericu i poduzetnicu Anu Jovanović, na koju svakodnevno troši 'vrtoglave' cifre, javlja "Kurir". 

Srbijanski mediji sada pišu kako je nogometaš iskeširao oko 12.000 eura samo za najluksuzniji smještaj u Istanbulu. Njegova ljubavnica došla je u Tursku sa prijateljicama i uživala u luksuznim restoranima i shoppingu. 

 24sata

Foto: Instagram

Duško im je dao i kreditnu karticu na kojoj nema limita pa je influenserica 'skoknula' do shopping centra.

I dok, prema pisanju "Kurira", Tošić i Ana uživaju u luksuznom hotelu, Karleuša se obraća pratiocima na Instagramu demantirajući ljubavnu aferu svog supruga. 

24sata

Foto: Instagram / PIROSCHKA VAN DE WOUW

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se mjesecima svim snagama trudi da uvjeri obožavatelje kako između Duška i nje ne postoje nikakvi problemi. 

24sata

Foto: Instagram / PIROSCHKA VAN DE WOUW

- Zamolila bih ljude koji čitaju ove bolesne izmišljotine da shvate kako je sve ovo pritisak na mene ne bih li povukla tužbu. Duško ovu ženu ne poznaje. Nikada ju nije vidio i tužio je srpske novine puno puta zbog ovakvih laži. Nije prvi put da se nebitne osobe vežu uz Duškovo i moje ime. Nekima treba reklama, a neki su kolateralna žrtva novina kojima je*em mater na sudu - napisala je Jelena. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...