TO JOJ NIJE TREBALO: Poznata glumica izbačena iz serije zbog užasa koji je objavljivala na Instagramu, sve je obrisala, ali bilo je prekasno

Nakon odluke produkcijske kuće "Lucasfilm", u vlasništvu slavnog reditelja Georgea Lucasa, saradnju joj je otkazala i njezina agencija za talente UTA pa se čini da će dojučerašnja zvijezda teško naći novi posao.

  • Show

  • 12. Feb. 2021  12. Feb. 2021

  • 0

Američka glumica i bivša majstorica borilačkih vještina Gina Carano (38), uprkos tome što je imala vjernu vojsku obožavatelja, dobila je vanredni otkaz iz popularne SF serije "The Mandalorian", koja se dvije sezone emitira na "Disney Channelu".

Glasnogovornik produkcijske kuće "Lucasfilm", koja producira ovu seriju inspiriranu "Ratovima zvijezda", objavio je kako više ne računa na glumicu niti u jednom njihovom projektu, jer svojim objavama na društvenim mrežama vrijeđa ljude na temelju njihovog kulturnog, vjerskog i političkog opredjeljenja, što smatraju potpuno neprihvatljivim.

Gini Carano, inače zvijezdi filmova "Izdaja", "Deadpool" i "Brzi & žestoki 6", to nije prva kontroverzna objava, jer se proteklih mjeseci rugala ljudima koji zbog pandemije koronavirusa nose maske te ih vrijeđala da ne vide zavjeru i navodnu izbornu prevaru kojom je Donalda Trump udaljen iz Bijele kuće.

image Foto: Profimedia 

Sve objave je izbrisala, ali se screenshot ove posljednje, kojom uspoređuje republikance i Jevreje, proširila internetom brzinom munje, a dojučerašnji obožavatelji zahtijevali su da se glumici da otkaz iz popularnog serijala.

Nakon odluke produkcijske kuće "Lucasfilm" u vlasništvu slavnog reditelja Georgea Lucasa, saradnju joj je otkazala i njezina agencija za talente UTA pa se čini da će dojučerašnja zvijezda teško naći novi posao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...