"DALEKO SMO MI JOŠ OD OVAKVIH PRIZORA...": Meteorolog Nedim Sladić nema dobre vijesti, evo kad predviđa dolazak proljeća

Jutros u 7 sati najhladnije je bilo na Bjelašnici, gdje je izmjereno minus 12, dok je najviša temperatura izmjerena u Neumu, jedan stepen iznad nule. Meteorolog Nedim Sladić najavio je do kada će potrajati zimski uvjeti u Bosni i Hercegovini.

  • Vijesti

  • 16. Feb. 2021  16. Feb. 2021

  • 0

- Daleko smo mi još od ovakvih prizora, barem još nekih 40-50 dana, no lijepo je znati da će se uskoro priroda probuditi i ponovo oživjeti. Nadati se mirnijem i, u odnosu na prošlu godinu, ljepšem proljeću, koje ćemo, za razliku od prethodnog, provesti što više na otvorenom, a ne u zatvorenom. Ovo su samo neki od prizora nastali na putu do posla tokom proljeća 2020. godine - poručuje meteorolog Nedim Sladić u objavi na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...