RAT UŽIVO; TEGELTIJA STAO UZ DODIKA, A ONDA SE UKAZAO MEKTIĆ: „Koncentriši se na svoju poziciju, u golemim si problemima“

Bivši predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija i  bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić imali su novi okršaj na društvenim mrežama.

  • Politika

  • 17. Feb. 2021  17. Feb. 2021

  • 0

Milan Tegeltija na Twitteru je u nekoliko navrata brutalno napao visokog predstavnika u BiH Valentina Inzka, a onda se okomio na opoziciju u Republici Srpskoj.

„Da bi u ovako konfliktnoj BiH opozicija u RS-u, na izborima, bila ozbiljan takmac vlasti u RS-u, morala bi da prestane da djeluje opoziciono na nivou BiH te da cjelokupnu političku borbu koncentriše u RS-u. Politička borba na nivou BiH, za opoziciju u RS-u, je politički suicidalna“, poručio je Tegeltija.

Nije dugo trebalo da stigne odgovor s druge strane.

„Hvala, ali ne trebaju nam tvoji savjeti, koncentriši se ti na svoju poziciju, jer kakva je situacija, u golemim si problemima.

P. S. Je li problem što odoše mladi ljudi iz RS-a, što je par hiljada više umrlih nego rođenih…“, poručio je Mektić Tegeltiji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...