LJUBI, LJUBI, AL` GLAVU NE GUBI: Karleuša konačno progovorila o Dušku i njegovoj ljubavnici…

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, a ispod objave posvetila mu je tekst.  

  • Estrada

  • 17. Feb. 2021  17. Feb. 2021

  • 0

Pjevačica Jelena Karleuša (42) mjesecima se trudi uvjeriti brojne pratioce kako u njezinom braku cvjetaju ruže. Srpski mediji svakodnevno pišu kako nogometaš Duško Tošić (36) tajno ljubi influensericu i poduzetnicu Anu Jovanović, a sada je Karleuša odlučila demantirati takve izjave. 

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, a ispod objave posvetila mu je tekst.  

„Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. NIKOGA. NIKADA. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost TRPI najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. ZBOG MENE. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: NIKO TEBE, DUŠKO, NE MOŽE DA UPRLJA, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje... jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni“, napisala je Karleuša.

24sata 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...