O OVOME BRUJI ITALIJA: Ronaldo je potpuno poludio, jer sudija nije svirao penal u posljednjoj sekundi, a onda mu se dogodilo nešto još gore

Fudbaleri Juventusa poraženi su sinoć od Porta sa 2:1 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

  • Sport

  • 18. Feb. 2021  18. Feb. 2021

  • 0

Juve je bio favorit iako je igrao u gostima, ali su igrači Porta pružili odličan otpor i na kraju su uspjeli da dođu do pobjede.

No, veliku dramu vidjeli smo u posljednjim sekundama utakmice. Nakon duge lopte koju je Ronaldo primio u kaznenom prostoru domaćih, pao je nakon duela sa Sanusijem i tražio penal.

Sudija je samo odmahnuo rukama, a ubrzo nakon toga svirao kraj. Ronaldo je bio ljut što nije dobio penal, a da stvar bude gora, Sanusi mu je prišao i provocirao ga tako što mu je aplaudirao.

Ronaldo je i sudiji rekao da je pogriješio i da je to bio čist penal za Juventus, ali sudija nije mijenjao svoju odluku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...