TARIK JE BLIJEDO GLEDAO ŠTA SE DOGAĐA: Takmičar u "Milijunašu" pao na jednostavnom pitanju, nije znao broj centimetara...

Diplomirani inženjer elektrotehnike nije se proslavio u novoj epizodi "Milijunaša".

  • Show

  • 19. Feb. 2021  19. Feb. 2021

  • 0

Mario Hlevnjak (23), koji je HRT-ov kviz "Tko želi biti milijunaš?" otvorio pitanjem za 8.000 kuna, riskirao je na onome za dvostruko viši iznos. 

Vođen, kako je istaknuo, kvizaškom intuicijom, ustvrdio je da je Gundulićeva Dubravka književna junakinja koja ima tri imena.

 24sata

Foto: HRT

Među ponuđenim imenima bila je i Marinkovićeva Glorija, ujedno i tačan odgovor, Šenoina Ljubica te Kozarčeva Tena. Mario je stoga nastup u "Milijunašu" zaključio s osvojenih 1.000 kuna.

24sata

Foto: HRT

S istim iznosom otišao je i diplomirani inženjer elektrotehnike Dubravko Diklić. Naime, na pitanju za 8.000 kuna, u kojem se tražio broj centimetara koji nedostaje jardu da 'postane' metar, mislio je kako je riječ o 5,86 cm.

24sata

Foto: HRT

No, jardu do metra nedostaje 8,56 centimetara pa je Dubravko otišao kući gotovo praznih džepova...

24sata

Foto: HRT

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...