SAD JE STVARNO GOTOVO: WhatsApp ide do kraja, evo dokad morate pristati na uvjete koji su izazvali bijes javnosti

Kompanija je saopćila da će korisnike obavijestiti o novoj politici privatnosti "u nadolazećim sedmicama" i pružiti više informacija o promjenama prije nego što od korisnika bude zatraženo da se slože s novim uvjetima.

  • HiTec

  • 19. Feb. 2021  19. Feb. 2021

  • 0

"Sljedećih sedmica prikazat ćemo poruku u WhatsAppu s više informacija koje ljudi mogu pročitati vlastitim tempom", piše WhatsApp u blogu.

"Uključili smo i više informacija kako bismo pokušali riješiti probleme o kojima slušamo. Na kraju ćemo početi podsjećati ljude da pregledaju i prihvate ova ažuriranja kako bi nastavili koristiti WhatsApp", kazali su.

Politika privatnosti ista je ona koju je kompanija uvela u januaru, što je na kraju, nakon negativnih reakcija javnosti, i odgođeno. Glasnogovornik WhatsAppa potvrdio je da će korisnici na kraju morati pristati na nove uvjete do 15. maja, kada nova politika stupa na snagu, piše "Engadget".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...