ELEGANTNA KAO I UVIJEK: Opasno dobre štikle prve dame Francuske za historijski trenutak

Haljinu i kaput tamnoplave boje spojila je sa svojim omiljenim salonkama.

  • Žena

  • 19. Feb. 2021  19. Feb. 2021

  • 0

Mnogi su jučer sa zanimanjem pratili slijetanje NASA-inog rovera "Perservance" na Mars. Nakon sedam mjeseci putovanja i više od 460 miliona prijeđenih kilometara, rover je sletio na krater nazvan Jezero i poslao prve fotografije s površine Marsa.

Rover sada ima zadatak pronaći potencijalne tragove života na ovoj planeti. Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron slijetanje su gledali u Nacionalnom centru za svemirske studije u Parizu (CNES).

Emmanuel i Brigitte MacronEmmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

Elegantna kao i uvijek, Brigitte je za praćenje tog historijskog trenutka obukla decentnu i nenametljivu odjevnu kombinaciju.

Haljinu i kaput tamnoplave boje spojila je sa svojim omiljenim salonkama. U pitanju je crni kožnati model s metalnim detaljem na potpetici koje potpisuje modna kuća "Louis Vuitton", njezin najdraži modni brend.

Brigitte MacronPrva dama nosila je svoje omiljene salonke prilikom posjete CNES-u (Foto: Profimedia)

Te salonke Brigitte vadi iz ormara samo za posebne prilike. Tako ih je nosila prilikom posjete SAD-u i susreta s bivšom američkom prvom damom Melanijom Trump, a odabrala ih je i za susret s norveškom kraljicom Sonjom.

Omiljene štikle Brigitte Macron s potpisom modne kuće Louis VuittonOmiljene štikle Brigitte Macron s potpisom modne kuće "Louis Vuitton" (Foto: AFP)

Čini se da joj baš taj model najviše odgovara, jer ga ima i u smeđoj boji, a tu varijantu omiljenih salonki nosila je prilikom još jednog susreta s Melanijom Trump na G7 samitu.

Brigitte MacronOmiljene štikle nosila je prilikom posjete SAD-u (Foto: Getty Images) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...