BORENOVIĆ DIŽE TEMPERATURU PRED PONAVLJANJE IZBORA: "Ovo je REFERENDUM na kojem će..."

"Ponovljeni izbori u Doboju nisu ništa drugo do referendum na kojem će građani birati između bahatosti, osionosti i loših rezultata dosadašnje vlasti i poštenijeg, pravičnijeg i demokratskog pristupa koji nude PDP i druge opozicione stranke.

  • Politika

  • 19. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 0

"Naš zajednički kandidat za gradonačelnika, gospodin Cvijan Filipović, osim svog iskustva, građanima Doboja nudi pošten i domaćinski odnos prema gradu i svakome ko živi u Doboju“, kaže predsjednik PDP-a Branislav Borenović uoči izbora u Doboju. 

On je rekao da gradu poput Doboja, koji se nalazi u središtu najvažnijih saobraćajnica, ne samo u RS-u i Bosni i Hercegovini, nego i u regiji, treba nova vlast koja će ga razvijati, a ne ona koja će raditi samo u svom interesu i interesu svoje političke stranke: 

„Upravo taj koncept PDP nudi Dobojlijama, a znači pošten rad za grad i građane, stručnost i viziju. Očekujem da nadležne institucije koje sprovode izbore obezbijede da ponovljeni izbori budu zakoniti i fer. U tom slučaju, uvjeren sam u dobar rezultat PDP-a, drugih stranaka koje su trenutno u opoziciji, a da će trenutna vlast otići u istoriju“, istakao je Borenović i najavio da će rukovodstvo PDP-a, zajedno sa aktivistima i volonterima iz više gradova, 21. februara biti u Doboju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...