I PJANIĆ JE MEĐU ODABRANIMA: Procurio platni spisak nogometaša Barcelone, neki zarađuju pravo bogatstvo

Ovo su plate fudbalera Barcelone za 2021. godinu.

  • Sport

  • 20. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić jedan je od onih koji je stigao u Barcelonu proteklog ljeta. Pjanić sedmično zarađuje 180.000 eura u katalonskom klubu, a godišnja plata mu iznosi 8,4 miliona eura.

Naravno, na vrhu liste je Lionel Messi sa platom od više od 70 miliona eura godišnje, a ogroman ugovor ima i Antoine Griezmann, koji dobija gotovo 46 miliona eura.

Nizozemski veznjak Franke de Jong ima platu od blizu 21 milion eura, a i mnogi drugi fudbaleri mogu biti poprilično zadovoljni što imaju ugovor s Barcelonom.

Interesantno je da Barcelona ima još obaveza prema nekim bivšim igračima.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...