SNSD-ova ASCONA, PUNA KRIMINALACA, STIGLA U DOBOJ: Ko je vozi i zašto je "ukleta"?

Ukleta je, kaže, zato što su, vozeći je Banjom Lukom i preko megafona pozivajući da se glasa za Igora Radojičića, proizveli potpuno suprotan efekt - iziritirali građane i doprinijeli su dijelom njegovom teškom porazu od Draška Stanivukovića

  • Politika

  • 20. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 2

Banjalučki novinar Slobodan Vasković uoči ponovljenih izbora u Doboju piše da je "ukleta Ackona, okićena zastavama SNSD-a, stigla u Doboj".

Ukleta je, kaže, zato što su, vozeći je Banjom Lukom i preko megafona pozivajući da se glasa za Igora Radojičića, proizveli potpuno suprotan efekt - iziritirali građane i doprinijeli su dijelom njegovom teškom porazu od Draška Stanivukovića.

- Ukletu Ackonu vozi Nebojša Malinić, poznat i kao Nešo Malina, kriminalac, koji poziva da se glasa za Sanju Vulić i Borisa Jerinića.

Nešo Malina je kriminalac i sada je bez ikakve dileme jasno da samo kriminalci podržavaju Vulićku i Jerinića.

Kada pogledate tablicu na kojoj piše “Nešo”, jasno vam je o kakvom idiotu se radi. I on je blizak prijatelj Milorada Dodika, o čemu svjedoči i fotografija, što i ne čudi, jer se Dodik masovno okružio kriminalcima i idiotima.

Međutim, Nebojša Malinić, zvani Nešo Malina, nije bilo ko - on je najbliži prijatelj (i srodnik) osuđenog kriminalca Dragana Kremenovića Pugera, također Dodikovog prijatelja.

imageDa je Puger osuđeni kriminalac, svjedočo presuda Osnovnog suda Banja Luka/Slobodan Vasković

Puger i Nešo Malina zajedno su krali bakar iz kablova, koje su prethodno ukrali u “Elektrokrajini”, gdje je Puger zaposlen. Već sam emitovao taj videosnimak i on je prava slika SNSD-a. Pljačkaju gdje stignu i pljačkaju sve. Ne biraju.

Pugera je Milorad Dodik označio kao glavnog krivca za poraz u Banjoj Luci, ali je, ipak, očito da je u Doboju SNSD u teškoj krizi, pa ga je ponovo angažovao s Nešom Malinom.

Puger je organizovao i čuveni ručak u avgustu 2020., na kojem su se Milorad Dodik, Igor Radojičić i Puger dobro najeli sa presuđenim narkodilerom Darkom Vukovićem.

imagePotvrda iz Okružnog suda Banja Luka i Vrhovnog suda RS/Slobodan Vasković

Darko Vuković je pravosnažno presuđen na tri godine zatvora zbog dilanja narkotika. Potvrđeno mi je to iz Okružnog suda Banja Luka i Vrhovnog suda RS.

Kriminalac Puger je odličan prijatelj i sa Željkom Cvijanović. Kad god se sretnu, s njom se uvijek toplo zagrli i poljubi, što je opštepoznat znak bliskosti, piše Vasković u novoj objavi na svom blogu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...