"VOLIM TE, TATA, VIDIMO SE U DVORIŠTU": Jovana Balašević se oglasila nakon očeve smrti, njene riječi kidaju dušu… (VIDEO)

Ona je na Instagramu podijelila videosnimak na kojem Đorđe i Olivera uživaju s unukama na proslavi njegovog rođendana, u njihovom porodičnom dvorištu u Novom Sadu.

  • Estrada

  • 20. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 0

Jovana Balašević, poznatija kao Lola Balašević, oglasila se na svom Instagramu povodom očeve smrti.

Ona je na Instagramu podijelila videosnimak na kojem Đorđe i Olivera uživaju s unukama na proslavi njegovog rođendana, u njihovom porodičnom dvorištu u Novom Sadu.

“Mislio sam da ću večeras moći da se iskradem. Kakav divan dan! Svako lice koje vidim je jedno sećanje. Možda sećanje nije savršeno. Ponekad imam uspone i padove. Ali svi smo zajedno, a večeras ste moji. Prekršiću običaj i reći ću šta sam poželeo dok sam gasio sveću: Da vam život bude srećan kao što je moj bio. Da se jednog jutra probudite i kažete: Ništa više ne želim. 67. godina. Zar nisu prošle u trenu?”, citirala je Jovana oca i dodala:

“Volim te, tata, podario si mi nalepši mogući život, vidimo se u dvorištu.”

Podsjetimo, Balašević je prije četiri dana primljen u Infektivnu kliniku, gdje se liječio od upale pluća.

Đorđe Balašević bio je jugoslavenski i srbijanski kantautor i pjesnik. Bio je član grupa "Žetva" i "Rani mraz", a 1982. je započeo solo karijeru. Ukupno je objavio 12 albuma. Glumio je u nekoliko televizijskih serija, za koje je pisao i muziku.

Singl "Računajte na nas", iz perioda dok je bio član "Ranog mraza", postigao je veliku popularnost u socijalističkoj Jugoslaviji i ostao je popularan među jugonostalgičarima. Tokom devedesetih, bio je veliki kritičar politike Slobodana Miloševića, piše Nova.rs.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...