ČOVIĆEVA OSVETA IZETBEGOVIĆU: HDZ BiH najavio formiranje nove Vlade HNK, ne nužno sa SDA (VIDEO)

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNK Stjepan Bošković izjavio je kako je moguće skoro formiranje nove Vlade HNŽ-a, ali ne nužno sa SDA.

  • Politika

  • 21. Feb. 2021  21. Feb. 2021

  • 11

Bošković je za televiziju "Herceg Bosne" kazao kako je HDZ BIH spreman razgovarati sa SBB, SDP, HRS i HDZ 1990, odnosno, sa svima s kojima može dobiti dovoljan broj glasova u Skupštini HNK-a za formiranje nove većine.

Predsjednik KO SDP HNK Ismet Lulić rekao je RTV Herceg-Bosne kako nikakvih razgovora sa HDZ-om BiH do sada nije bilo na ovu temu, ali kako je ova stranka otvorena za razgovore.

Više u prilogu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...