PLENKOVIĆ UZVRATIO KOVAČEVIĆU: "Ne želim voditi polemiku s vlasnikom 'Tri majmuna'; NJEGOVA PORUKA JE FAŠISTIČKA..."

Premijer Andrej Plenković je nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a dao izjavu za medije. Osvrnuo se ponovno na slučaj riječkog kafića.

  • Regija

  • 22. Feb. 2021  23. Feb. 2021

  • 0

U centrali HDZ-a održana je zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a putem videolinka.

Premijer Andrej Plenković je nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a dao izjavu za medije. Osvrnuo se ponovno na slučaj riječkog kafića.

"Ne želim voditi polemiku s vlasnikom Tri majmuna'', rekao je i ponovio da je njegova poruka da HDZ-ovci nisu dobrodošli u njegov kafić Three Monkeys fašistička i rasistička.

''Zabranjivati nekome da nekamo uđe, to je nešto drugo. Nije ovo pitanje mjesta ili grada u kojem se dogodilo, nego je pitanje poruke'', poručio je Plenković. 

O Vanđeliću

Na pitanje hoće li Damir Vanđelić ostati na čelu Fonda za obnovu nakon potresa, Plenković je odgovorio da se to pitanje uputi Vanđeliću,piše  Index.hr.

''Predlažem da tražite intervju s njim i pitate ga je li tražio da bude na čelu Fonda do ljeta. I da onda iz toga zaključite karakter privremenosti'', rekao je premijer.

"Imamo tri kandidatkinje za županice"

"Raspravili smo sve aktualne teme o aktivnosti vlade, sabora, pripreme za Europsko vijeće koje je u četvrtak i petak", rekao je premijer Andrej Plenković, dodavši kako je ključna tema zajednička borba protiv covida.

"Prošli smo i sve kandidature na razini županica i župana, gradonačelnica i gradonačelnika. Svi su do sada prošli te procedure na županijskoj razini i usuglasili se oko ključnih koraka koje se odnose na pripremu lokalnih izbora", rekao je Plenković.

Istaknuo je da još jedino HDZ Primorsko-goranske županije nije odredio svog kandidata.

"Imamo tri kandidatkinje za županice - u Požeško-slavonskoj, Karlovačkoj i Istarskoj županiji", rekao je Plenković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...