KĆERKA FATE ORLOVIĆ O ZDRAVSTVENOM STANJU MAJKE: "Ostat će još u bolnici na pretragama. Nalaz je pokazao da je..."

Fata Orlović iz Konjević-Polja primljena je jučer u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

  • Društvo

  • 23. Feb. 2021  23. Feb. 2021

  • 1

Hurija Karić, kćerka Fate Orlović, kazala je da se njena majka danas osjeća puno bolje. Nalaz je pokazao da je negativna na koronavirus.

- Ona se odlično osjeća. Danas će joj raditi CT pluća da vide je li u pitanju upala. Zvala sam je jutros i dok joj je medicinar nosio telefon, čujem ja nju, govori: “Ma, dobro sam ja. Nemojte se sekirati.” Komunikativna je, ali ostat će još u bolnici na pretragama koje moraju uraditi. Nema neke jake bolove, osim što osjeća nemoć u nogama, ali hoda, hvala Bogu – govori za Hayat.ba njena kćerka.

Fata Orlović iz Konjević-Polja primljena je jučer u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, piše "Hayat".

Ranije je imala problema sa plućima još od moždanog udara, kada joj je utvrđena sjena na jednom plućnom krilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...