ŽENE SU ODUŠEVLJENE: Aplikacija s kojom u trenu možete pronaći svoj savršeni ruž

Aplikacija nudi intuitivno, besprijekorno i brzo iskustvo, omogućavajući korisnicama da skeniraju bilo koju boju te vizualiziraju Chanelovu interpretaciju sebe.

  • Žena

  • 24. Feb. 2021  24. Feb. 2021

  • 0

Chanel predstavlja Lipscanner, novu generaciju make-up aplikacije za usne. Originalni skener boje koji je u potpunosti razvio Chanel, omogućava vam da trenutno pronađete Chanelov ruž koji odgovara vašim željama, na temelju nijansi i vizuala koji vas inspiriraju. U samo dva klika, Lipscanner prepoznaje izabranu boju, predlaže Chanelovu interpretaciju iz kataloga proizvoda kuće i omogućava vam da ga odmah isprobate na usnama s virtualnom make-up aplikacijom.

Inspiracija bojama nema granica, možete je pronaći na internetu, društvenim mrežama, u magazinu, na ulici, plakatu, komadu odjeće ili na usnama prijateljice.

Skenirajte željenu boju i Lipscanner će vam predložiti najsličniju nijansu iz Chanelove linije ruževa. Ako je vaša inspiracija lice, Lipscanner će, također, odrediti teksturu ruža, od mat do sjajnog. Prvi na svijetu, ekskluzivno za brend, temeljeno na dvostrukoj ekspertizi: u bojama i teksturama ruževa za usne modne kuće te u vrlo specifičnoj aplikaciji umjetne inteligencije u make-upu.

Lipscanner mehanizam prepoznavanja u Aplikacija nudi intuitivno, besprijekorno i brzo iskustvo, omogućavajući korisnicama da skeniraju bilo koju boju te vizualiziraju Chanelovu interpretaciju sebe, uspoređuje skeniranu boju s čitavom kolekcijom Chanelovih ruževa u pravom vremenu kako bi pronašao željeni proizvod. Aplikacija nudi intuitivno, besprijekorno i brzo iskustvo, omogućavajući korisnicama da skeniraju bilo koju boju te vizualiziraju Chanelovu interpretaciju sebe.

Snimite fotografiju s aplikacijom ili izaberite već postojeću fotografiju nakon čega će Lipscanner identificirati lice te detektirati i izdvojiti usne. Istog trena, umjetna inteligencija analizirat će boju i teksturu postojećeg make-upa te predložiti Chanelov ruž koji odgovara vašim željama.

Također, željeni ruž možete uskladiti s omiljenom odjećom i modnim dodacima.

Na temelju fotografije snimljene pomoću aplikacije ili izabrane iz albuma, Lipscanner će precizno izabrati željenu boju koristeći značajku "Colour Picking" tako da algoritam može analizirati nijansu do najbližeg piksela, povezati ih sa svakim proizvodom iz kategorije Chanelovih ruževa, izdvojiti te predložiti najbližu nijansu u dva ili tri finiša (mat, satenski, sjajni).

Chanel LipscannerSkenirajte željenu boju i Lipscanner će vam predložiti najsličniju nijansu iz Chanelove linije ruževa(Foto: Zadovoljna.hr)

Značajka aplikacije "Virtual Try On" omogućava vam da isprobate predloženi Chanelov make-up proizvod na usnama te da snimite selfie za uspomenu. Više od običnog virtualnog make-up iskustva, Lipscanner nudi mogućnost transformiranja testiranja u stvarnost nudeći link na željenu nijansu na stranici chanel.com.

Kao prvi skener boje kojeg je razvio Chanel, Lipscnaner je rezultat višemjesečne suradnje između CX Lab-a i Chanel Makeup Creation studija. Trebalo je nekoliko mjeseca za dizajniranje algoritma ekskluzivnog za Chanel koji će imati analitički kapacitet na temelju desetaka tisuća fotografija lica. To je proces učenja koji i dalje traje i koji će biti integriran u buduće Chanelove kolekcije ruževa.

S najvećim standardima i preciznošću, Lipscanner prepoznaje i predlaže proizvod koji najviše odgovara, uzimajući u obzir ton kože i oblik usana. Brzina analize i lakoća korištenja omogućava vam da se fokusirate na ono što je najvažnije, zahvaljujući visokoj kvaliteti Chanelova virtualna make-upa: procjena predloženog ruža kada ga nanesete na vlastite usne, u željenoj nijansi i finišu.

Više od 400 ruževa

Prirodni, ružičasti, narančasti, crveni i tamnoljubičasti… 5 skupina boja, svaka dostupna u svim teksturama: sjajnoj, metalik, satenskoj i mat.

Chanel Makeup Creation studio razvio je svaku postojeću boju i teksturu da virtualizira više do 400 Chanelovih proizvoda za usne, svi dostupni za trenutno virtualno isprobavanje. Zaista temeljiti rad koji je omogućio obogaćivanje Lipscanner "Virtual Try On" tehnologije na jedinstven način.

Chanel LipscannerChanel Lipscanner(Foto: Zadovoljna.hr) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...