STANKOVIĆ POTPUNO POBJESNIO NAKON ISPADANJA ZVEZDE OD MILANA: "Ovo što je radio sudija, nije normalno..."

Milan je zbog jednog gola više u gostima (2:2) uspio da se plasira dalje iako su na San Siru strepili do posljednje sekunde.

  • Sport

  • 26. Feb. 2021  26. Feb. 2021

  • 1

Milan i Crvena zvezda su remizirali na San Siru (1:1), a dalje su prošli "Rossoneri" zbog rezultata iz prvog meča.

Rezultat je bio 1:1 i Zvezda je igrala s igračem manje od 70. minute, ali su do posljednje sekunde napadali i pokušali da dođu do pobjede i plasmana dalje.

Sudija je produžio tri minute, a Zvezda je početkom četvrte minute nadoknade imala korner. No, glavni sudija Jesus Gil Manzano je svirao kraj, što je izazvalo bijes Dejana Stankovića i njegovih igrača.

Oni su odmah okružili Manzana i svašta mu se nagovorili, ali je on to samo "hladno" posmatrao. Stanković nije mogao da vjeruje da nije dozvolio njegovoj ekipi da izvede korner, ali Manzano nije htio ništa da objašnjava.

Image

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...