FRED MATIĆ OČITAO LEKCIJU PLENKOVIĆU: "Ako su HDZ-ovci u ičemu majstori, onda su majstori u politici ‘drž’te lopova’"

Komentirajući slučaj riječkog kafića "Three Monkeys", čiji je vlasnik na Facebooku poručio da HDZ-ovci nisu dobrodošli, što je predsjednik Vlade i šef HDZ-a Andrej Plenković okarakterizirao kao govor mržnje, Matić podsjeća na događaje od prije pet-šest godina i šator u Savskoj.

  • Regija

  • 26. Feb. 2021  26. Feb. 2021

  • 0

SDP-ov europarlamentarac Predrag Fred Matić komentirao je za N1 slučaj riječkog kafića "Three Monkeys" i navodni govor mržnje protiv HDZ-ovaca te vakcinisanje i isporuku vakcina.

"Sporija od očekivanog isporuka cjepiva je veliki problem o kojem se u Bruxellesu svakodnevno raspravlja", kaže SDP-ov europarlamentarac, vukovarski heroj i zatočenik srpskih logora Predrag Fred Matić.

"Netko je zabrljao u procesu od nabave do isporuke. Netko će za to morati odgovarati", ističe.

Komentirajući slučaj riječkog kafića "Three Monkeys", čiji je vlasnik na Facebooku poručio da HDZ-ovci nisu dobrodošli, što je predsjednik Vlade i šef HDZ-a Andrej Plenković okarakterizirao kao govor mržnje, Matić podsjeća na događaje od prije pet-šest godina i šator u Savskoj.

"Svi su bili tamo i klanjali se Glogoškom i Klemmu, a sad govore o govoru mržnje"

"Ako su HDZ-ovci u ičemu majstori, onda su majstori u politici ‘drž’te lopova’. Svi ti ljudi koji su prije pet-šest godina podržavali šatoraše, dolazili u Savsku, ljubili prsten Glogoškom, a među njima je, naravno, bio premijer Plenković, svi viđeniji HDZ-ovci i crkveni vjerodostojnici i ona tzv. predsjednica. Svi su bili tamo i klanjali se Glogoškom, Klemmu i ekipi i oni sada govore o govoru mržnje", oštar je Matić.

"Ovo je Plenkoviću došlo kao kec na desetku da skrene pozornost s mnogih pitanja. Kad bi to bio najveći problem u Hrvatskoj, onda bi Hrvatska bila sretna zemlja. Kad je bio u šatoru, onda je to bilo jedno. I kada je drečao protiv nenarodne vlasti, legalno izabrane na demokratskim izborima. A sada se stvara žrtva od njih i maltene svaki restoran ih želi ubiti", dodaje.

Osvrnuo se i na izjavu HDZ-ovca Marija Kapulice koji se boji da djecu HDZ-ovaca sutra možda neće pustiti u tramvaj. "Neće, gospodine Kapulica, svi vozači tramvaja su ili u HDZ-u ili Bandićevoj stranci, prema tome, može samo nekoj drugoj djeci biti zabranjen ulazak u tramvaje", kaže Matić.

"Prije šest godina, mene i Glavaševića, Nađa, godinu i pol dana čuvala je i pratila policija. Tada je to bilo sve OK. Sad je to pobuna, Plenkovića žele ubiti. Majstori su u tome da okrenu situaciju, to im se treba priznati", kaže.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...