BOMBA IZ AMERIKE: Princ Harry konačno otkrio zašto je napustio kraljevsku porodicu (VIDEO)

Harry se otvorio Jamesu Cordenu u njegovom "Late Late Showu".

  • Show

  • 26. Feb. 2021  26. Feb. 2021

  • 0

Princ Harry kaže da je od kraljevskih dužnosti odstupio, jer je britanska štampa bila "toksična" i "uništavala" je njegovo mentalno zdravlje.

Harry se otvorio Jamesu Cordenu u njegovom "Late Late Showu". Dvojac se u double-deckeru vozio Los Angelesom, a Harry je, između ostaloga, objasnio popularnom voditelju zašto je napustio kraljevske dužnosti.

"Nisam odšetao", rekao je Harry objasnivši da je trebao zaštititi svoju porodicu. "Napravio sam ono što bi svaki suprug i otac napravio - morao sam odvesti porodicu odande", rekao je Cordenu.

"Ali nikada se nismo udaljili - a što se mene tiče, nikada i neću otići."

Harry je bocnuo i tabloide kazavši kako mu je draže prikazivanje historije njegove porodice u seriji The Crown", jer se oni "ne pretvaraju da su vijesti".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...