EVO KAKO JE IZGLEDALA PRIJE 40 GODINA: Jeste li znali da je legendarna Michelle Pfeiffer bila misica?

Prelijepa glumica Michelle Pfeiffer tek se prošle godine priključila društvenim mrežama, a u kratkom roku je stekla velik broj pratilaca.

  • Show

  • 27. Feb. 2021  27. Feb. 2021

  • 0

Zvijezda filmova "Lice s ožiljkom", "Opasne veze" ili "Žena mačka" na Instagramu ima rastuću vojsku fanova kojima često daje uvid u svoju svakodnevicu.

Ne libi se objaviti fotografije i bez trunke make upa ili u kućnom izdanju, a obožavaoce je iznenadila snimkom iz prošlosti koji je odnekud 'iskopala'.

Slavna ljepotica, baš poput mnogih kolegica, svoj je put prema filmskom svijetu započela kao model, a takmičila se i na izboru ljepote.

Plavokosa glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, i u šezdesetima plijeni poglede bezvremenskom ljepotom i mladolikim izgledom, a njezin stari snimak s izbora za Miss sve je očarao.

"Pa svi moramo odnekud početi", napisala je hvaljena glumica, a za objavu je dobila bezbroj komplimenata za svoj izgled.

Michelle je 1978. bila Miss Orange County, a iste godine sudjelovala je na izboru za Miss Kalifornije te je završila na šestom mjestu. To joj je otvorilo vrata modelinga i svijeta mode, a ostalo je historija.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...