ZASTUPNIK U SKUPŠTINI SRBIJE: “Na sportskim manifestacijama se uzvikuje 'Nož, žica, Srebrenica', prodaju se suveniri koji POZIVAJU NA NOVI GENOCID” (VIDEO)

I upravo se žrtvama ovih dana ismijavaju na TV programu u Srbiji.

  • Regija

  • 27. Feb. 2021  27. Feb. 2021

  • 2

Žrtve se vrijeđaju i omalovažavaju. Onim mučenim na najmonstruoznije načine izrugivaju se novinari, umjetnici u susjednoj zemlji i to sasvim otvoreno na televiziji. 

Enis Imamović iz SDA Sandžaka, kao predstavnik Bošnjaka u srbijanskom parlamentu pitao je šta radi Tužilaštvo i Ustavni sud Srbije. Poziva se na novi genocid, relativizuju zločini, a veličaju zločinci.

Na sportskim manifestacijama se uzvikuje Nož, žica, Srebrenica, prodaju se suveniri sa tim sloganima koji pozivaju na novi genocid. O moralnom stanju u susjednoj Srbiji za vijesti u 7 govorio je Enis Imamović.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...